Στο At Holidays ένας έμπειρος ταξιδιωτικός σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει. Ταξίδια | Εκδρομές | Ξενοδοχεία | Κρουαζιέρες | Αεροπορικά Εισιτήρια | Σχολικές Εκδρομές
Τελευταία άρθρα από το Travel Blog
+30 210 3311900
info@atholidays.gr
+30 210 3311900
Top
Espa Banner
 

Η Εταιρία

Το  At Holidays είναι ένα Ταξιδιωτικό Πρακτορείο το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 από στελέχη του τουρισμού με εμπειρία 20 ετών και πλέον στο χώρο. Σκοπός του η παροχή μιας ευρείας γκάμας ταξιδιωτικών υπηρεσιών, και δημιουργίας καινούργιων καινοτόμων προϊόντων.

Το At Holidays εστιάζει τις δραστηριότητές του στην οργάνωση οργανωμένων ομαδικών αεροπορικών εκδρομών στο εξωτερικό. Ο μεγάλος βαθμός εξειδίκευσης στη διοργάνωση αυτών των πακέτων μας έχει δώσει τη δυνατότητα της άρτιας διεκπεραίωσης ακόμη και του πιο απαιτητικού εγχειρήματος και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ιδιωτών πελατών μας, όπως και δεκάδων οργανισμών, συλλόγων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Το νεοσύστατο τμήμα ατομικών εκδρομών σε εξωτικούς προορισμούς αλλά και σε όλο τον κόσμο, έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ταξιδιωτών, δημιουργώντας πακέτα σύμφωνα με τις ανάγκες, τον προϋπολογισμό αλλά και τις επιθυμίες των πελατών.

Η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και η εγγύηση της ομαλής διεξαγωγής του ταξιδιού του είναι ο στόχος μας.  Η πλήρως καταρτισμένη ομάδα μας, είναι έτοιμη να καταθέσει τις πολυετείς γνώσεις της πάνω στο ταξίδι.

Περιμένουμε να σας ενημερώσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε!

Αναλυτικά

Το ψυχαγωγικό και πολιτιστικό πρόγραμμα Golden Age 50 plus παραμένει μετά από 7 χρόνια συνεχούς παρουσίας ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα της ταξιδιωτικής αγοράς, χάρη στη μοναδικότητα και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρει. Είναι ένα πρόγραμμα που αφορά άτομα άνω των 50 ετών και τα μέλη της οικογένειάς τους ή τους συνοδούς τους ανεξαρτήτως ηλικίας.  Προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα σε δημοφιλείς προορισμούς, που περιλαμβάνουν μεταφορές, μετακινήσεις,  ξεναγήσεις, διαμονή, διατροφή και φόρους αεροδρομίων σε προνομιακές τιμές.

Το At Holidays συνεργάζεται αποκλειστικά με επιλεγμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, προσφέροντας στους ταξιδιώτες μοναδικά προνόμια και εξαιρετική σχέση ποιότητας – τιμής. Κάθε σεζόν οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων από την Κρήτη έως την Χαλκιδική με εγγυημένα χαμηλότερες χρεώσεις.

Το At Holidays διαθέτει ένα πλήρως οργανωμένο και πολυπληθές Τμήμα Σχολικών και Φοιτητικών εκδρομών με πολυετή πείρα. Επιλέξτε ανάμεσα σε δεκάδες προορισμούς στην Ελλάδα και το Εξωτερικό και εμείς θα σας εξασφαλίσουμε ανταγωνιστικές τιμές και ασύγκριτη εξυπηρέτηση. Δείγμα της αφοσίωσης και της εξειδίκευσης της εταιρίας μας στις Σχολικές Εκδρομές είναι το schooltrips.gr, ένας χώρος στο διαδίκτυο αποκλειστικά αφιερωμένος σε αυτά τα προγράμματα. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, σας περιμένουμε!

At Holidays. Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Αθήνα. Οργανωμένες Αεροπορικές Εκδρομές σε όλο τον κόσμο

Οργανωμένες Αεροπορικές Εκδρομές

Εκδρομές σε δημοφιλείς προορισμούς, άρτια προγράμματα και ανταγωνιστικές τιμές

At Holidays. Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Αθήνα. Κρατήσεις Ξενοδοχείων

Ξενοδοχεία

Συνεργασίες με κορυφαία καταλύματα στην Ελλάδα και κρατήσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο

At Holidays. Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Αθήνα. Εξωτικά και Γαμήλια Ταξίδια

Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια

Οργάνωση ατομικών ταξιδιών σε όλο τον πλανήτη στα μέτρα σας από εξειδικευμένους ταξιδιωτικούς συμβούλους

At Holidays. Ταξιδιωτικό Γραφείο στην Αθήνα. Εκδρομές, Ταξίδια, Διακοπές

Ταξίδια για όλους

Ειδικά σχεδιασμένα ταξιδιωτικά προϊόντα για όλα τα γούστα, τις ηλικιακές ομάδες και τους προϋπολογισμούς