Στο At Holidays ένας έμπειρος ταξιδιωτικός σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει. Ταξίδια | Εκδρομές | Ξενοδοχεία | Κρουαζιέρες | Αεροπορικά Εισιτήρια | Σχολικές Εκδρομές
Τελευταία άρθρα από το Travel Blog
+30 210 3311900
info@atholidays.gr
+30 210 3311900
Top
Espa Banner
 

Αξιόπιστες & Ασφαλείς Μεταφορές με Πούλμαν

To ταξιδιωτικό γραφείο At Holidays προσφέρει υπηρεσίες μεταφορών και περιηγήσεων με τουριστικά λεωφορεία για μία σειρά από χρήσεις όπως Οδικές Εκδρομές και μετακινήσεις σε όλη την Ευρώπη, Εκδρομές Σχολών και Πανεπιστημίων, Πολυήμερες και ημερήσιες εκδρομές Σχολείων, Συλλόγων & Σωματίων, Μετακινήσεις Αθλητικών Συλλόγων και Εισερχομένου τουρισμού.

Η εμπειρία μας είναι μακρά. Συνεργαζόμαστε σε καθημερινή βάση με έναν μεγάλο αριθμό σχολείων και συλλόγων που μας εμπιστεύονται με τις μεταφορές τους διαχρονικά.

Δεσμευόμαστε για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών που σας εξασφαλίζει η εξειδικευμένη ομάδα Οδηγών, Συνοδών και υποστήριξης της εταιρίας, όπως και τα σύγχρονα οχήματα που διαθέτουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε προσφορά του πακέτου μεταφοράς που σας ενδιαφέρει και θα σχεδιάσουμε σύμφωνα με τις ανάγκες σας στις πιο ανταγωνιστικές μεταφορές της αγοράς.

Σχολικές & Φοιτητικές Εκδρομές

Διατηρούμε πολυετείς συνεργασίες με σχολεία κάθε βαθμίδας, Ιδιωτικές σχολές, Κολλέγια και Πανεπιστήμια για τη διοργάνωση μονοήμερων ή πολυήμερων εκδρομών στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό. Διαθέτουμε πλήρως εξειδικευμένο τμήμα διοργάνωσης σχολικών Εκδρομών που είναι στη διάθεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Μεταφορές στην Ευρώπη

Παρέχουμε μεταφορές με σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία σε όλους τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς. Παρέχουμε τη δυνατότητα οργάνωσης οδικών εκδρομών στον προορισμό της επιλογής σας και πολλές επιπλέον υπηρεσίες σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Εξυπηρετούμε Συλλόγους, Οργανισμούς Εταιρίες, Αθλητικούς ομίλους κ.α.

Ελλάδα & Εισερχόμενος Τουρισμός

Αναλαμβάνουμε μονοήμερες ή πολυήμερες μεταφορές σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας στα πλαίσια Οργανωμένης Οδικής Εκδρομής η μεταφοράς Επισκεπτών του Εξωτερικού.