Στο At Holidays ένας έμπειρος ταξιδιωτικός σύμβουλος είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετήσει. Ταξίδια | Εκδρομές | Ξενοδοχεία | Κρουαζιέρες | Αεροπορικά Εισιτήρια | Σχολικές Εκδρομές
Τελευταία άρθρα από το Travel Blog
+30 210 3311900
info@atholidays.gr
+30 210 3311900
Top
 

Ντουμπάι

Ντουμπάι

από € 295 το άτομο
Περιήγηση Πόλης | Σαφάρι 4Χ4 | Βεδουίνικο Πάρτι | Προαιρετική Εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι

Διαμονή σε ξενοδοχείο 3,4,5* της επιλογής σας με Πρωινό

 • Προορισμός
 • Με μια ματιά
  Ντουμπάι
  Αεροπορικά Εισιτήρια
  Ξενοδοχεία 5*
  Ξενοδοχεία 4*
  Ξενοδοχεία 3*
  Ξεναγήσεις
  Μεταφορές
  Πρωινό
  Φ.Π.Α.
 • Not Included
  Επιπλέον Παροχές
  Παιδί Δωρεάν
  Επιπλέον Γεύματα
  Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια
  Φόροι Αεροδομίων
  Ποτά
  Εορταστικά Γεύματα
  Πλήρης Διατροφή
  Ημιδιατροφή
  All Inclusive
  Ξεναγήσεις
1
1η Ημέρα: Αθήνα | Ντουμπάι

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και απογείωση για Ντουμπάι. Άφιξη, μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

2
2η Ημέρα: Ντουμπάι | City Tour

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάιεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJ EL ARAB. Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the palm. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην περιοχή downtown όπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το ψηλότερο κτήριο του κόσμου το Burj Dubai. Περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Η πρόταση μας για το βράδυ είναι η μοναδική MEDIANAT JUMEIRA η διαφημισμένη «Βενετία» των Αραβικών Εμιράτων, για ένα μοναδικό δείπνο ή ποτό στα κανάλια της.  Διανυκτέρευση.

3
3η Ημέρα: Ντουμπάι | Σαφάρι 4Χ4 | Βεδουίνικο Πάρτι

Το πρωινό σας είναι ελεύθερο για να κάνετε τις αγορές σας στα εμπορικά κέντρα του Ντουμπάι ή για χαλάρωση. Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες.  Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με την Αραβική φιλοξενία,  προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες.  Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς.  Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για διανυκτέρευση.

4
4η Ημέρα: Ντουμπάι | Προαιρετική Εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο σας να γνωρίσετε την πρωτεύουσα των Αραβικών εμιράτων το  Αμπού Ντάμπι.  Η πρώτη μας στάση θα είναι το «διαμάντι» του Αμπού Ντάμπι το περίφημο τζαμί του Σείχη Ζάιεντ.  Ένα από τα μεγαλύτερα τζαμία του κόσμου.  Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Emirates Palace (το πρώην παλάτι του Ελ Σείχ Ζάιεντ με τα 80 τόνους χρυσού) και θα περάσουμε στη συνέχεια από το παλάτι του Σείχη.  Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο.   Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα. Το βράδυ προτείνουμε ένα παραδοσιακό γεύμα με ναργιλέ, πολύ αραβική μουσική και χορό της κοιλιάς. Διανυκτέρευση.

5
5η Ημέρα: Ντουμπάι | Αθήνα

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την επιστροφή στην Αθήνα.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Ξεναγήσεις:
ΝΤΟΥΜΠΑΪ - TZOYMEIΡΑ

Μετά το πρωινό ξεκινάμε για να γνωρίσουμε το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Θα γνωρίσετε την πόλη με την μοναδική αρχιτεκτονική. Θα ξεκινήσουμε με το λαογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο παλιό κάστρο Φαχίντι, περνώντας από την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία . Με το χαρακτηριστικό τοπικό ταξί του Creek την Abra θα περάσουμε στα πασίγνωστα παζάρια του Χρυσού και των Μπαχαρικών, που έρχονται όπως και παλιά από διάφορες χώρες της Ανατολής. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας με την περιοχή της Τζουμέιρα με τις μονοκατοικίες και την μοναδική της παραλία. Περνώντας τη Λεωφόρο του Σείχη Ζάιεντ, τον δρόμο όπου είναι μαζεμένοι περίπου 250 ουρανοξύστες, κατευθυνόμαστε στο Τζαμί της Τζουμέιρα όπου θα κάνουμε μία στάση για φωτογραφίες και κατόπιν στο ξενοδοχείο σύμβολο του Ντουμπάι στο BURJ EL ARAB. Συνεχίζουμε την ξενάγηση μας στο εμπορικό κέντρο Σουκ Μαντινάτ Τζουμέιρα , χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε ένα καφέ ή ποτό πάνω από τα κανάλια της Βενετίας του Ντουμπάι. Στη συνέχεια επίσκεψη στο νησί Palm Island το νησί φοίνικα που έχει χτιστεί μέσα στην θάλασσα, και στάση για φωτογραφίες στο ξενοδοχείο των αστέρων το Atlantis the palm. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στην περιοχή downtown όπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε το ψηλότερο κ τήριο του κόσμου το Burj Dubai.  Περνώντας από το παλάτι του Σείχη κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση.

ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ

Μετά το πρωινό μας στο ξενοδοχείο ξεκινάμε για να γνωρίσουμε την πρωτεύουσα των Αραβικών εμιράτων το Αμπού Ντάμπι. Η πρώτη μας στάση θα είναι το «διαμάντι» του Αμπού Ντάμπι το περίφημο τζαμί του Σείχη Ζάιεντ. Ένα από τα μεγαλύτερα τζαμία του κόσμου. Στη συνέχεια θα σταματήσουμε για φωτογραφίες στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Emirates Palace (το πρώην παλάτι του Ελ Σείχ Ζάιεντ με τα 80 τόνους χρυσού) και θα περάσουμε στη συνέχεια από το παλάτι του Σείχη. Γεύμα σε πολυτελές επιλεγμένο εστιατόριο. Επείτα θα περάσουμε από το Yas island με την πίστα της Formula 1 & το Park Ferrari, θα περάσουμε στην συνέχεια απο το Sadeeyat island. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας νωρίς το απόγευμα.

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΔΕΙΠΝΟ

Το βράδυ θα αποχαιρετήσουμε την πόλη του Ντουμπάι κάνοντας μια κρουαζιέρα στο Creek μέσα σε παραδοσιακό σκάφος (dhow) με φαγητό όπου μπορείτε να απολαύσετε το νυχτερινό Ντουμπάι λουσμένο στα φώτα. Διανυκτέρευση.

ΣΑΦΑΡΙ 4Χ4 – ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΟ ΠΑΡΤΥ (ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕ ΑΡΑΒΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ)

Νωρίς το απόγευμα με Jeep 4Χ4 θα ξεκινήσουμε για μία μοναδική περιπέτεια μέσα στην έρημο, όπου μετά από παιχνίδια με τα jeep στους αμμόλοφους και φωτογραφίες στο ηλιοβασίλεμα, θα καταλήξουμε σε Βεδουίνικες τέντες. Εκεί θα μας καλωσορίσουν σύμφωνα με τ ην Αραβική φιλοξενία, προσφέροντας μας παραδοσιακό τσάι και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μικρή βόλτα με καμήλες. Το Δείπνο απόψε είναι barbeque στην τέντα κάτω από τον ουρανό της Ερήμου, όπου θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς όπως ο χορός δερβίση & ο χορός της κοιλιάς. Αργά το βράδυ θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.

Δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους
DUBAI MIRACLE GARDENS

Επισκεφτείτε το μοναδικό και υπέροχο πραγματικά DUBAI MIRACLE GARDENS. Εδώ θα δείτε πάνω από 45 εκατομμύρια ανθισμένα λουλούδια σε μοναδικές κατασκευές , σχήματα και χρώματα με 45 διαφορετικές ποικιλίες Όλα αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να απολαύσετε κάτω από τους 5 τεράστιους θόλους με τα χιλιάδες κρεμαστά καλάθια λουλουδιών , πίνοντας ένα κοκτέιλ φρούτων, καφέ η τρώγοντας ένα σνακ να χαλαρώσετε και να χαθείτε μέσα σε αυτό το εκπληκτικό περιβάλλον

LEGOLAND

Το πάρκο LEGOLAND στο Ντουμπάι είναι για οικογένειες με παιδιά ηλικίας 2-12. Διαθέτει πάνω από 40 διαδραστικές βόλτες, 15.000 LEGO δομές και μοντέλα κατασκευασμένα από πάνω από 60 εκατομμύρια τούβλα LEGΟ. Δίπλα στη LEGOLAND βρίσκεται το LEGOLAND WATER PARK και αυτό σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά ηλικίας 212 και τις οικογένειές τους με πάνω από 20 νεροτσουλήθρες και μοναδικά αξιοθέατα.

BOLLYWOOD PARK

Το πρώτο θεματικό πάρκο στον κόσμο αφιερωμένο στο Bollywood γεμάτο με δράση, περιπέτεια, ρομαντισμό, κωμωδία, μουσική, χορό, τη γεύση και το συναίσθημα του Bollywood στυλ. Μια γιορτή της βιομηχανίας ταινιών της Βομβάης σε 5 ζώνες εμπνευσμένο από Bollywood.

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – EMIRATES MALL

Στο φημισμένο εμπορικό κέντρο Emirates Mall κατασκευάστηκε το πρώτο κλειστό χιονοδρομικό κέντρο στην Μέση Ανατολή. Επισκεφτείτε το και κάντε σκι μόνοι σας ή με δάσκαλο, διασκεδάστε με την Snow Bullet ή ακόμα δειτε από κοντά και ταΐσετε πιγκουίνους!

DUBAI OPERA

Δίπλα στο πιο ψηλό ουρανοξύστη του κόσμου, τον Μπουρζ Καλίφα άνοιξε η πρώτη Όπερα του Ντουμπάι.Το κτίριο είναι εμπνευσμένο από τις παραδοσιακές βάρκες «dhow» των Αράβων και στεγάζει ένα πολυμορφικό αμφιθέατρο 2.000 θέσεων. Φιλοξενώντας από κλασικά κονσέρτα μέχρι μιούζικαλ, η Όπερα του Ντουμπάι φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο καλλιτεχνικό κέντρο της Μέσης Ανατολής.

DUBAI AQUARIUM

Βυθίστε τις αισθήσεις σας σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από έντονα χρώματα, εντυπωσιακή θαλάσσια ζωή και απίστευτες εμπειρίες. Το Dubai Aquarium στο Dubai Mall με το μεγαλύτερο παράθυρο σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με περισσότερα από 33.000 υδρόβια πλάσματα όπως με το τεράστιο Sand Tiger καρχαρία, με σαλάχια κλπ.. Μια υποβρύχια περιπέτεια που υπόσχεται να είναι πραγματικά αξέχαστη.

Στην τιμή περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά Εισιτήρια
 • Διαμονή σε Ξενοδοχείο της Επιλογής σας με Πλούσιο Πρωινό σε μπουφέ
 • Μεταφορές
 • Ξενάγηση Ντουμπάι & Τζουμέιρα
 • Επίσκεψη στην Madinat MADINAT JUMEIRAH
 • Σαφάρι με JEEP 4 X 4
 • Βεδουίνικο Πάρτι
 • Έλληνας Αρχηγός - Ξεναγός
 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ταξιδιωτική Ασφάλεια & ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται:
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 310€
 • Φιλοδωρήματα
 • Δημοτικά Τέλη Ξενοδοχείων
Γενικές Σημειώσεις:
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη.
 • ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, τσάι καλωσορίσματος, δείπνο BBQ, oriental χορούς.
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο Σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους.
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ.
 • Το Check In και η παραλαβή δωματίων γίνεται κατά την άφιξή σας στο ξενοδοχείο με όλες τις αεροπορικές εταιρίες.
 • Τα Τρίκλινα Δωμάτια (σε όλα τα ξενοδοχεία) είναι δωμάτια με ένα King Size Κρεβάτι και ένα επιπλέον πτυσσόμενο κρεβάτι.
 • Το ξενοδοχείο IBIS δεν διαθέτει επιπλέον κρεβάτι. Τα παιδιά μπορούν να φιλοξενηθούν μόνο στο κρεβάτι των γονιών.
 • Διαφορά ώρας Ελλάδα - Ντουμπάι: 1 ώρα το καλοκαίρι και 2 ώρες το Χειμώνα
     
Τιμοκατάλογος Οργανωμένων Εκδρομών Ιανουάριος – Μάρτιος 2018 Εβδομαδιαίες Αναχωρήσεις κάθε Τρίτη, Τετάρτη & Πέμπτη, Καθαρά Δευτέρα & 25η Μαρτίου
Πρόγραμμα Ξενοδοχεία MIDDLE EAST GULF AIR  EMIRATES TURKISH ΑΠΟ AΘΗΝΑ    Μονόκλινο
Τιμές το άτομο δε δίκλινο
4 Ημέρες Αεροπορικά Εισιτήρια, Διαμονή, Μεταφορές, Δώρο Σαφάρι 4Χ4 IBIS 3* ή παρόμοιο 295€ 335€ 380€ 350€ +145€
NOVOTEL 4* ή παρόμοιο 305€ 345€ 390€ 360€ +195€
JOOD  5* ή παρόμοιο 330€ 370€ 415€ 385€ +220€
5 Ημέρες Lux Ξενάγηση Ντουμπάι & Τζουμέιρα, Επισκέψη στην Madinat Jumeirah, Σαφάρι 4Χ4, Χορός της Κοιλιάς, 2 Γεύματα IBIS DEIRA 3* Sup.  (Κεντρικό) 495€ 535€ 580€ 550€ +180€
NOVOTEL DEIRA CITY CENTER 4* (Κεντρικό) 565€ 595€ 640€ 610€ +240€
JOOD HOTEL 5* (Κεντρικό) 600€ 630€ 675€ 640€ +270€
NASSIMA ROYAL 5*  (SHEIKH ZAYED ROAD - Κεντρικό) 665€ 695€ 740€ 705€ +325€
STEIGENBERGER 5* (Κεντρικό) 670€ 700€ 750€ 715€ +335€
FAIRMONT 5* Deluxe (SHEIKH ZAYED ROAD - Κεντρικό) 730€ 760€ 810€ 770€ +395€
6 Ημέρες Ξενάγηση Ντουμπάι & Τζουμέιρα, Επισκέψη στην Madinat Jumeirah, Σαφάρι 4Χ4, Χορός της Κοιλιάς, Κρουαζιέρα με Δείπνο, 3 Γεύματα IBIS DEIRA 3* Sup.   (Κεντρικό) 599€ 630€ 679€ 645€ +230€
NOVOTEL DEIRA CITY CENTER 4* (Κεντρικό) 679€ 710€ 760€ 720€ +305€
JOOD HOTEL 5* (Κεντρικό) 720€ 750€ 799€ 765€ +350€
NASSIMA ROYAL 5*  (SHEIKH ZAYED ROAD - Κεντρικό) 765€ 795€ 840€ 805€ +390€
STEIGENBERGER 5* (Κεντρικό) 795€ 825€ 870€ 835€ +420€
FAIRMONT 5* Deluxe (SHEIKH ZAYED ROAD - Κεντρικό) 865€ 895€ 945€ 905€ +490€
6 Ημέρες Lux Ξενάγηση Ντουμπάι & Τζουμέιρα, Επισκέψη στην Madinat Jumeirah, Σαφάρι 4Χ4, Χορός της Κοιλιάς, 3 Γεύματα, Εκδρομή Άμπου Ντάμπι & Yas Island IBIS DEIRA 3* Sup.  (Κεντρικό) 630€ 655€ 710€ 655€ +230€
NOVOTEL DEIRA CITY CENTER 4* (Κεντρικό) 705€ 740€ 785€ 735€ +310€
JOOD HOTEL 5*  (Κεντρικό) 750€ 780€ 830€ 780€ +355€
NASSIMA ROYAL 5*  (SHEIKH ZAYED ROAD - Κεντρικό) 790€ 825€ 870€ 820€ +395€
STEIGENBERGER 5*  (Κεντρικό) 825€ 850€ 890€ 850€ +430€
FAIRMONT  5* Deluxe (SHEIKH ZAYED ROAD - Κεντρικό) 895€ 925€ 960€ 920€ +499€
6 Ημέρες Lux Ξενάγηση Ντουμπάι & Τζουμέιρα, Επισκέψη στην Madinat Jumeirah, Σαφάρι 4Χ4, Χορός της Κοιλιάς, 3 Γεύματα, Εκδρομή Άμπου Ντάμπι & Yas Island, Δώρο Κρουαζιέρα με Δείπν IBIS DEIRA 3* Sup. (Κεντρικό) 770€ 799€ 850€ 810€ +425€
NOVOTEL DEIRA CITY CENTER 4* (Κεντρικό) 880€ 910€ 960€ 920€ +435€
JOOD HOTEL 5* (Κεντρικό) 940€ 970€ 1020€ 980€ +495€
NASSIMA ROYAL 5*  (SHEIKH ZAYED ROAD - Κεντρικό) 999€ 1030€ 1080€ 1040€ +555€
STEIGENBERGER 5*  (Κεντρικό) 1040€ 1070€ 1120€ 1085€ +599€
FAIRMONT 5* Deluxe (SHEIKH ZAYED ROAD - Κεντρικό) 1145€ 1175€ 1225€ 1185€ +699€
Σημειώσεις
 • Οι τιμές είναι κατ’ άτομο σε ευρώ και για ελάχιστη συμμετοχή 8 ατόμων. Σε περίπτωση μικρότερης συμμετοχής το γραφείο μας έχει το δικαίωμα για επιπλέον κόστος.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα. Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες.
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες Ισοτιμίες νομισμάτων (1 ευρώ =1,07 δολάρια).
 • Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας.
 • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in.
 • Κάθε νέα έκδοση του τιμοκατάλογου καταργεί τον προηγούμενο.
 • Παιδική Έκπτωση για παιδιά από 2 έως 12 ετών σε 3κλινο, 5-6 ημέρες 50 - 60€, -8 ημέρες 80€. Η παιδική έκπτωση δεν ισχύει για το ξενοδοχείο Novotel Deira City Center.
 • Πετάξτε με την Turkish από Θεσσαλονίκη με +50 € επιβάρυνση από την τιμή της Turkish από Αθήνα.
 • Εσωτερική Πτήση από  / προς την υπόλοιπη Ελλάδα σε συνδυασμό με Gulfair, από 90€.
 • Εσωτερική Πτήση από  / προς την υπόλοιπη Ελλάδα σε συνδυασμό με Emirates, από 150€.
 • Blackout Dates: ARAB HEALTH 29/01-01/02/2018 & GULF FOOD 18-22/02/2018