Δεν Περιλαμβάνονται:
Φιλοδωρήματα, Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους, Φαγητά & ποτά εκτός της ημιδιατροφής & ότι δεν αναφέρεται στο παραπάνω πρόγραμμα
Ημέρες:
4,5 Ημέρες Οδικώς
Τιμή:
από 215€
Το πακέτο περιλαμβάνει:
Τέσσερεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας (Capsis 4*, Mediterranean Palace 5* ή Holiday Inn 5*) με ημιδιατροφή (περιλαμβάνονται τα εορταστικά ρεβεγιόν), Μεταφορές – περιηγήσεις με πολυτελές λεωφορείο, Αρχηγός εκδρομής, Ασφάλεια αστικής ευθύνης & Φ.Π.Α.

Θεσσαλονίκη

1η ημέρα: Αθήνα – Παλαιός Άγιος Παντελεήμονας – Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί, επιβίβαση στο πούλμαν και με ενδιάμεσες στάσεις για ξεκούραση κατευθυνόμαστε σε ένα από τα ομορφότερα μέρη της Μακεδονίας, τον παλαιό Άγιο Παντελεήμονα. Ο αναπαλαιωμένος και διατηρητέος παραδοσιακός οικισμός βρίσκεται σε υψόμετρο 700μ., με εξαιρετική θέα προς τον Θερμαϊκό κόλπο και τις ακτές της Νότιας Πιερίας. Μετά το φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα θα κατευθυνθούμε προς τον τελικό προορισμό μας, την Θεσσαλονίκη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο διαμονής μας και ξεκούραση. Το βράδυ θα ετοιμαστούμε για το εορταστικό ρεβεγιόν σε πολυτελή αίθουσα, συνοδεία καλού φαγητού, μουσικής και χορού. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Λίμνη Κερκίνη
Πρόγευμα σε πλούσιο μπουφέ, επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την τεχνητή λίμνη Κερκίνη, έναν από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, με αξιοθαύμαστη πανίδα και χλωρίδα. Μετά την περιβαλλοντική μας ξενάγηση θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο νωρίς το μεσημέρι όπου θα μας παρατεθεί το εορταστικό μας γεύμα σε πολυτελή ατμόσφαιρα. Το βράδυ θα έχουμε την ευκαιρία να επιβιβαστούμε στο πούλμαν και να δούμε την νυκτερινή ζωή της πόλης. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: Βεργίνα – Παναγία Σουμελά – Νάουσα
Μετά το πρόγευμα επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για τη Βεργίνα, όπου θα ξεναγηθούμε στον αρχαιολογικό χώρο, έναν από τους σημαντικότερους της Ελλάδας. Στη συνέχεια, μέσω μιας μαγευτικής διαδρομής, πνιγμένη σε καστανιές, πεύκα και έλατα, θα φτάσουμε στο χωριό Καστανιά στους πρόποδες της Βέροιας. Θα επισκεφτούμε την Παναγία Σουμελά και έπειτα θα προχωρήσουμε βόρεια για να συναντήσουμε την Νάουσα. Ελεύθερος χρόνος τόσο για περίπατο στο καταπράσινο Άλσος του Αγίου Νικολάου όσο και για φαγητό σε κάποια από τις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής, πλάι στο ποτάμι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο & διανυκτέρευση.

4η ημέρα: Λουτρά Πόζαρ – Έδεσσα
Πρωινό και σήμερα θα πραγματοποιήσουμε εξόρμηση 13 χλμ. από την Αριδαία στα Λουτρά Πόζαρ, όπου σε υψόμετρο 369 – 390 μέτρων βρίσκονται οι ιαματικές πηγές λουτροθεραπείας και ποσιθεραπείας. Πρόκειται για μεταλλικά - θερμά νερά (37ο C). Τα Λουτρά Πόζαρ είναι γνωστά για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, τόσο κατά την εποχή του Μ. Αλεξάνδρου, όσο και κατά την ρωμαϊκή και βυζαντινή περίοδο. Έπειτα αναχώρηση για την Έδεσσα όπου θα θαυμάσουμε τους πασίγνωστους καταρράκτες της και θα έχουμε και ελεύθερο χρόνο για περίπατο και φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μας ελεύθερο, δείπνο & διανυκτέρευση.

5η ημέρα: Θεσσαλονίκη – Αθήνα
Πρόγευμα και επιβίβαση στο πούλμαν για τον γύρο της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία ματιά στην πρωτεύουσα του βορά. Το μεσημεράκι επιβίβαση στο πούλμαν μας και αναχώρηση με προορισμό την Αθήνα όπου θα φθάσουμε νωρίς το βράδυ έχοντας σύντομες στάσεις για φαγητό, καφέ και ξεκούραση.