Οι 5 κορυφαίοι προορισμοί και προτάσεις του μήνα από τους ταξιδιωτικούς συμβούλους της At Holidays. Μην τις χάσετε!
To  Atholidays  είναι ένα  Ταξιδιωτικό Πρακτορείο το οποίο δημιουργήθηκε το 2011 από έμπειρα στελέχη που είναι στον χώρο του τουρισμού πάνω από 20 χρόνια με σκοπό την παροχή μιας ευρείας γκάμας ταξιδιωτικών υπηρεσιών, και δημιουργίας καινούργιων καινοτόμων προγραμμάτων απευθείας στον πελάτη.

Ατομικά και Ομαδικά Ταξίδια σε Ελλάδα και Εξωτερικό, Καλοκαιρινά Πακέτα Διακοπών στην Ελλάδα, Ταξίδια Συλλόγων, Σχολικές και Φοιτητικές Εκδρομές, Συνέδρια, διοργάνωση αθλητικών οργανώσεων και άλλα.

Ένα δείγμα της αναγνώρισης της ποιότητας των υπηρεσιών μας, είναι το γεγονός ότι ανατέθηκε στην εταιρεία μας, το ιδιαίτερα επιτυχημένο πολιτιστικό πρόγραμμα GOLDEN AGE 50 plus. Σκοπός μας παραμένει η άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη και η εγγύηση της ομαλής διεξαγωγής του ταξιδιού του. Η πλήρως καταρτισμένη ομάδα μας, είναι έτοιμη να καταθέσει τις πολυετείς γνώσεις της πάνω στο ταξίδι. Αποφασίστε προορισμό και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς.

Υπηρεσίες, προορισμοί μας:

Τσεχία, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Βουλγαρία, Τουρκία, Ισραήλ, Ελβετία, Εξωτικά & Γαμήλια Ταξίδια, Ελλάδα, Σχολικές Εκδρομές, Ειδικά Προγράμματα, Αεροπορικά & Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, Ξενοδοχεία, Κρουαζιέρες, Μεμονωμένα Πακέτα , ταξιδιωτικές υπηρεσίες , ενοικίαση πολυτελών λεωφορείων σε όλο τον κόσμο.